Aros Auto AB,
Din auktoriserade Kia-verkstad i Västerås

Riktig fullserviceanläggning, vi ordnar ALLT på din bil!
Målet är att du bara ska behöva vända dig till oss!

När vi skriver allt menar vi allt, Vi har ett av Sveriges modernaste och mest kompletta bilanläggningar med t.ex Skadecenter med Billackering! Vi tar hand om allt på din bil proffesionellt och till en rimlig kostnad! Våra priser tål att jämföras och vi är en av Västerås mest välutrustade bilverkstäder med ett mycket gott renommé. Sedan december 2002 är vi auktoriserad verkstad för Kia Motors. Vi är medlemmar i Meca Car Service-kedjan. Vi har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för din bil! Detta i kombination med kvalitetsreservdelar borgar för att du ska bli helnöjd och få ut det mesta för dina pengar!

En väldokumenterad och välservad bil fungerar alltid bättre och har dessutom ett betydligt bättre andrahandsvärde än en bil med tvivelaktig dokumentation och missad service.

Här får din Kia riktig Orginalservice!
Service och Underhåll utfört av Kia Proffs! 

Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.
Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som ävenökar bilens andrahandsvärde.
När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer.Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.Vi gör alltid en genomgång och uppdatering av alla elektroniska system vid varje Kia-Service. Om du servar bilen på icke Kia Auktoriserad verkstad så måste du själv se till att få med och spara protokoll på att alla servicepunkter gjorts samt vilket material som använts. Att det utförts eventuella mjukvaru-uppdateringar samt om det finns några service-aktions som skall utföras och att rostskyddskontroll utförts. Allt detta ingår i Kia Orginal Service och du behöver inte hålla reda på detta! Enkelt och rätt till en låg kostnad som för de flesta Kia modeller ligger runt endast 1-2kr/mil!

Äldre bil? 8+

Har du en kia som är äldre än 7-år så kan vi utföra Kia Service 8+ från endast 1595kr, Detta är ett bra service alternativ för dig med en bil där den 7-åriga garantin gått ut och du söker en inte fullt så omfattande service som Kia Orginalservice. Fortfarande kvalitets delar och samma kunniga personal men med lite färre servicepunkter.

Välkommen in så berättar vi mer!

Vi utför bland annat...

Felsökningar samt reparationer på bl.a: elsystem, elektronik, AC klimatanläggningar, glasreparationer/byten, hjulinställning, däck och krockskaderepartioner som utförs med Car-O-Liner riktbänkar. Vid felsökningar använder vi KIA:s GDS, HiScanPRO samt KDS, dessutom Autodiagnos dator samt Maxisys.

Allt på bilen från broms, fyrhjulsinställning, koppling och chassimätning till motorreparationer. BM bromsprovare, cylinderläckagetester, rökmaskin för läckage kontroll, snake-kamera för trånga utrymmen, blästring bromsdelar mm mm.

Hur tar jag mig från och till verkstaden?

Vi har lånebilar från endast 199kr per dag inklusive bränsle och 5 fria mil! (hyrbil kostar ofta 700-1000kr)

Vi har även gratis lånecykel och det går dessutom bussar i närheten.

Genom att vi är med i kedjan Meca Carservice för märkesoberoende verkstäder så kan vi hjälpa till med service och reparationer på de flesta bilar.

Delbetala gärna med Kia-kortet  

Dela upp dina bilomkostnader, få 1% bonus på allt du handlar
Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 månader ränte och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia.Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift.Kortet är ett Kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals inköpsställen världen över.

Boka din Kia service tid eller reparation, klicka på länken här