Din Kia bilverkstad i Västerås

Service och Underhåll utfört av Kia Proffs!
Vårt mål är att du bara ska behöva vända dig till oss!

Vi tar hand om allt på din bil! Vi är en av Västerås mest välutrustade bilverkstäder och sedan december 2002 är vi auktoriserad verkstad för Kia Motors. Vi har sedan länge även stort kunnade på BMW bilar som har hunnit bli några år. Vi är medlemmar i Meca Car Service-kedjan och utför reparationer och underhåll på de flesta bilar. Vi har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för din bil! Detta i kombination med kvalitetsreservdelar borgar för att du ska bli helnöjd och få ut det mesta för pengarna

 

En väldokumenterad och välservad bil fungerar alltid bättre och har dessutom ett betydligt bättre andrahandsvärde än en bil med tvivelaktig dokumentation och missad service.

 

Här får du Riktig Kia Premiumservice!

Vi gör alltid en genomgång och uppdatering av alla elektroniska system vid varje Kia-Service. Om du servar bilen på icke Kia Auktoriserad verkstad så måste du själv se till att få med och spara protokoll på att alla servicepunkter gjorts samt vilket material som använts. Att det utförts eventuella mjukvaru-uppdateringar samt om det finns några service-aktions som skall utföras och att rostskyddskontroll utförts. Allt detta ingår i Kia Premium Service och du behöver inte hålla reda på detta! Enkelt och rätt till en låg kostnad som för de flesta Kia modeller ligger runt endast 1-2kr/mil!

Vi utför bland annat...

Felsökningar samt reparationer på bl.a: elsystem, elektronik, AC klimatanläggningar, glasreparationer/byten, hjulinställning, däck och krockskaderepartioner som utförs med Dataliner laser riktbänkar. Vid felsökningar använder vi KIA:s GDS samt HiScanPRO, dessutom Autodiagnos dator samt Launch X431. Allt på bilen från broms, fyrhjulsinställning, koppling och chassimätning till motorreparationer. Bosch bromsprovare, cylinderläckagetester, rökmaskin för läckage kontroll, snake-kamera för trånga utrymmen, blästring bromsdelar mm mm.

Hur tar jag mig från och till verkstaden?

Vi har lånebilar för endast 299kr per dag inklusive bränsle och 5 fria mil! (hyrbil kostar ofta 700-1000kr)

Vi har även gratis lånecykel och det går bussar i närheten.

 

Genom att vi är med i kedjan Meca Carservice för märkesoberoende verkstäder så kan vi hjälpa till med service och reparationer på de flesta bilar.

 

Delbetala gärna fördelaktigt med Kia-kortet.

 

Boka tid, klicka på länken här